Facebook LinkedInMet een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen worden de behandelingen grotendeels vergoed

Tarief/vergoedingsmogelijkheden particulieren

Het tarief voor een behandeling in de praktijk van 1 uur is € 80,00. In overleg kan gekozen worden voor een serie korte gespreks-sessies van 30 minuten waarbij de kosten € 40,00 zijn en uitloop niet mogelijk is.
Betaling is contant tenzij anders afgesproken. De factuur wordt meegegeven of digitaal gemaild.
De standaard-sessie kan uitlopen tot 1,5 uur, de kosten blijven dan gelijk. De bijzondere en grote krachtsessie van het sjamanistische gedeelte bestaat uit drie delen en duurt 2 uur. Datgene wat normaliter in veel behandelingen niet opgelost kan worden wordt in deze ene sessie meestal aangevuld, verwerkt en duidelijk. Ga voor meer informatie over de inhoud naar mijn website: www.sjamaanhengelo.nl/sessies. Hiervoor wordt € 120,00 in rekening gebracht.

Tarief voor een telefonisch consult of coaching per telefoon of email: Telefonische of email-consulten die minder dan 15 minuten duren, worden niet in rekening gebracht. Telefonische of email-consulten die minder dan 15 minuten duren, worden niet in rekening gebracht. Als telefonische of emailconsulten langer duren wordt het consult per kwartier in rekening gebracht met € 20,00 per kwartier.

Kosten voor een kennismakings- dan wel intakegesprek € 40,00.

Aangezien ik volledig erkend ben worden de kosten van een behandeling grotendeels vergoed als je een aanvullende verzekering in je pakket hebt. Let daar goed op en kijk je eigen verzekering na. Het eigen risico wordt daarbij NIET gebruikt. De sessies vallen meestal onder natuurgeneeswijzen of alternatieve therapieën.

Om te bekijken wat jouw zorgverzekeraar vergoedt klik hier. De lijst is een indicatie. Het best is om met je zorgverzekeraar contact op te nemen of om je polis er op na te kijken. Het is niet zo dat de rekening door mij bij de zorgverzekeraar wordt ingediend. Je kunt dit zelf achteraf doen, uiteraard vooropgesteld dat de behandeling inderdaad (gedeeltelijk) vergoed wordt. Je blijft als client zelf verantwoordeljk voor het correct indienen van de facturen.

Zakelijk tarief

Voor bedrijven wordt op verzoek een offerte opgesteld en worden afspraken gemaakt.

Mijn praktijk is volledig erkend en aangesloten bij de SBLP; een beroepsvereniging op HBO niveau. Verder is de praktijk geregistreerd bij de RBCZ, dit is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen certificeert en registreert.

Voorwaarden en annuleren

Een behandeling die uiterlijk 24 uur van te voren, telefonisch op nummer 074 7850205 is geannuleerd, wordt niet in rekening gebracht. Bij het annuleren van een afspraak binnen deze 24 uur, of het niet (kunnen) nakomen ervan, wordt deze wel in rekening gebracht.

Behandeling aan huis

Binnen een straal van 15 kilometer vanaf Hengelo (O) reken ik geen reistijd. Daarbuiten zijn de kosten voor de reistijd € 25 per uur of een gedeelte hiervan. Reiskosten voor elke sessie buiten de praktijk: € 0,30 per kilometer.

Cadeaukaarten

Voor een origineel en waardevol cadeau zijn er cadeaukaarten te koop.