Tarieven EN VERGOEDINGEN


particulieren:

De tarieven zijn afhankelijk van de lengte van het consult. Dit geldt ook voor telefonische of online consulten.

Als je aanvullend verzekerd bent worden de consulten vergoed. Wanneer er onvoldoende inkomen is om deze tarieven te voldoen kun je mij bellen voor overleg.€   95,00

prijs per uur


€   70,00

kennismakings- en/of intakegesprek

1 uur

€   95,00

gesprek plus cranio sacraal/Healing Touch behandeling

1,5 - 2 uur

€ 120,00

alle overige sessies en behandelngen

4 uur

€ 195,00

sjamanistische krachtsessie 

2,5 - 3 uur

€ 275,00

stoppen met roken

3 sessies

€ 360,00

afvallen inclusief virtuele maagband, plus aanschaf boek € 22,50


Betaling contant, per pin of per directe overmaking via Tikkie, tenzij anders afgesproken. 


De grote krachtsessie van het sjamanistische gedeelte bestaat uit meerdere delen en duurt ongeveer 4 uur. Datgene wat normaliter in meerdere behandelingen niet opgelost kan worden wordt in deze ene sessie aangevuld, verwerkt en duidelijk. Ga voor inhoudelijke informatie naar www.sjamaanhengelo.nl/sessies


Ik ben lid van de beroepsvereniging SBLP, waarbij kosten grotendeels of helemaal vergoed worden vanuit je aanvullende zorgverzekering, (natuurgeneeswijzen, alternatieve behandelingen). Je eigen risico wordt daarbij niet aangesproken.

De praktijk is geregistreerd bij  tuchtrechtorganisatie RBCZ.

Om te bekijken wat jouw zorgverzekeraar vergoedt klik hier. De lijst is een indicatie. Het best is om met je zorgverzekeraar contact op te nemen of om je polis er op na te kijken. Je dient zelf de factuur in bij de zorgverzekeraar ingediend. Je blijft als cliënt zelf verantwoordelijk voor het correct indienen van de facturen.

Zakelijk:

Incl. rapportage, opdrachten en overleg: € 185,00 voor 1,5 uur voor re-integratietrajecten, lichaamsgericht coachen en/of andere methodieken.

Eerste traject bestaat uit minimaal 6 sessies.

Onder lichaamsgericht coachen wordt verstaan: het voeren van een aantal gesprekken waarbij voortgang bekeken wordt, gevolgd door een lichaamssessie cranio sacraal therapie/healing touch. Eventueel kunnen andere methodieken ingezet worden zoals EMDR,  ReAttach of hypnose.

Annuleren

Een behandeling die uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch op nummer 074 7850205 of 0633701244 is geannuleerd wordt niet in rekening gebracht. Bij het annuleren van een afspraak binnen deze 24 uur, of het niet (kunnen) nakomen ervan, wordt deze wel in rekening gebracht ten zij er sprake is van overmacht.

Behandeling aan huis

Binnen een straal van 15 kilometer vanaf Hengelo (O) reken ik geen reistijd. Daarbuiten zijn de kosten voor de reistijd evenredig aan de lengte van een consult, zie hierboven. Reiskosten voor elke sessie buiten de praktijk: € 0,30 per kilometer.

Cadeaukaarten

Voor een origineel en waardevol cadeau zijn er cadeaukaarten te koop.