Tarieven EN VERGOEDINGEN


particulieren:

Het tarief voor een behandeling van 1  à  1,5 uur is € 85,00.

In overleg kan gekozen worden voor een serie korte gespreks-sessies van 30 minuten waarbij de kosten € 43,00 zijn en uitloop niet mogelijk is. 

Betaling is contant tenzij anders afgesproken. De factuur wordt meegegeven of digitaal gemaild. 
De grote krachtsessie van het sjamanistische gedeelte bestaat uit drie delen en duurt ongeveer 3 uur. Datgene wat normaliter in veel behandelingen niet opgelost kan worden wordt in deze ene sessie meestal aangevuld, verwerkt en duidelijk. Kosten zijn € 125,00. Ga voor inhoudelijke informatie naar www.sjamaanhengelo.nl/sessies


Telefonische consulten of consulten per e-mail, die minder dan 15 minuten duren, worden niet in rekening gebracht. Als deze consulten langer duren wordt het consult in rekening gebracht met € 20,00 per kwartier.

Kennismakings- c.q. intakegesprek: € 40,00.

Ik ben lid van de beroepsvereniging SBLP, waarbij kosten grotendeels of helemaal vergoed worden vanuit je aanvullende zorgverzekering, (natuurgeneeswijzen, alternatieve behandelingen).  Je eigen risico wordt daarbij niet aangesproken. De praktijk is geregistreerd bij  tuchtrechtorganisatie RBCZ.

Om te bekijken wat jouw zorgverzekeraar vergoedt klik hier. De lijst is een indicatie. Het best is om met je zorgverzekeraar contact op te nemen of om je polis er op na te kijken. De rekening wordt niet door mij bij de zorgverzekeraar ingediend. Je kunt dit zelf achteraf doen, uiteraard vooropgesteld dat de behandeling inderdaad (gedeeltelijk) vergoed wordt. Je blijft als cliënt zelf verantwoordelijk voor het correct indienen van de facturen.

Zakelijk:

Voor bedrijven en overheden wordt op verzoek een offerte opgesteld en worden afspraken gemaakt.Er wordt daarbij altijd gewerkt met sessies van 1,5 a 2 uur en met tussentijdse en eind-rapportages.
Mijn praktijk is volledig erkend en aangesloten bij beroepsvereniging SBLP en is geregistreerd bij tuchtrechtorganisatie RBCZ.

Annuleren

Een behandeling, die uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch op nummer 074 7850205 of 0633701244 is geannuleerd, wordt niet in rekening gebracht. Bij het annuleren van een afspraak binnen deze 24 uur, of het niet (kunnen) nakomen ervan, wordt deze wel in rekening gebracht.

Behandeling aan huis

Binnen een straal van 15 kilometer vanaf Hengelo (O) reken ik geen reistijd. Daarbuiten zijn de kosten voor de reistijd € 25 per uur of een gedeelte hiervan. Reiskosten voor elke sessie buiten de praktijk: € 0,30 per kilometer.

Cadeaukaarten

Voor een origineel en waardevol cadeau zijn er cadeaukaarten te koop.