Healing Touch

Vertaald betekent Healing Touch 'helende aanraking'. Het is een op energie gebaseerde benadering voor gezondheid en healing. Via aanraking wordt het energiesysteem beïnvloed, met name het energieveld dat het lichaam omgeeft en de energiecentra die de energiestroom naar het fysieke lichaam reguleren; de zogenaamde chakra's.

Healing Touch is een prima aanvulling op de reguliere gezondheidszorg en wordt gebruikt samen met andere therapieën of medische zorg. De methode is in 1989 ontwikkeld in Amerika en wordt nu wereldwijd toegepast in veel ziekenhuizen, poliklinieken, healing centra, scholen, kerken en hospes.

Door de behandeling word je energie opgeladen; je balans en een gevoel van harmonie worden hersteld, waardoor je aanzienlijk sneller geneest van ziekte of depressie. Het is heerlijk als je je 'leeg' en futloos voelt. De energiecentra in het lichaam worden tijdens de behandeling weer met elkaar in verbinding gebracht, zodat je energie beter kan stromen. Het effect is vergelijkbaar met het opladen van batterijen; je voelt je energieker en lekkerder in je vel. Het energieveld om je lichaam heen kan ook schoongemaakt en opgeruimd worden, waardoor het voelt alsof je alles vanuit een totaal andere hoek en met frisse ogen kunt bekijken.

Ik gebruik Healing Touch soms op zich, soms in combinatie met cranio sacraal therapie, als ik merk dat je er behoefte aan hebt, of als ik voel dat bepaalde energiestromen niet meer verbonden zijn.

Healing Touch wordt gebruikt bij:
bevordering van wondgenezing, pijnvermindering, verminderen van onrust, spanning en stress, ziektepreventie, bevordering van spirituele ontwikkeling, voorbereiden op medische handelingen en procedures, bestrijden van bijwerkingen en ook ondersteuning bij het stervensproces.

Uiteraard kan ik indien nodig hiervoor naar je toekomen; lees bij tarieven wat dit kost qua reistijd en reiskosten.