hypnotische maagverkleining

Je hebt er vast wel eens van gehoord, of je kent iemand die dat heeft laten doen: een maagverkleining. Best een heftige ingreep! Het is en blijft een operatie.


Maar wist jij dat dat ook virtueel kan?

De hypnotische maagverkleining. Zonder dat er een mes aan te pas komt blijvend op je juiste gewicht zitten. Hoe mooi is dat?


Als jij al jarenlang aan het aankomen, dan weer afvallen bent... en niets helpt kan dit iets voor je zijn. Waarschijnlijk heb je meerdere pogingen gedaan om af te vallen, verschillende diëten geprobeerd en toch… elke keer verval je toch weer in eten. Waarschijnlijk voel je je er ook helemaal niet blij mee als je niet die kleren aan kunt die je eigenlijk wilt, of schaam je je als je jezelf in de spiegel ziet. Het kan je leven flink beïnvloeden en is slecht voor je hele lichaam, gezondheid en ook mentale gezondheid.


Het lastige is dat je het met je wil en je bewustzijn wel kunt proberen en steeds weer opnieuw met goede moed begint, maar wist jij dat je wil en je bewustzijn maar 0,045% is wat boven jouw ijsberg uitsteekt? De  rest is onderbewust en onbewust en is dus véél sterker, namelijk 99,55%. Als je dat weet, is het heel logisch dat je met je onderbewuste gaat werken om eindelijk voor elkaar te krijgen wat jij wilt.


Waarom werkt een virtuele maagband net zo goed als een echte maagband? Als hypnotherapeut werk ik in die 99,55% van het onderbewustzijn. In computertermen: we leggen jouw bewuste programma stil en gaan nieuwe functies in een veel sterker programma installeren.

Uiteraard word je professioneel begeleid gedurende het hele traject, inclusief voedings- en beweegadviezen.


Hou rekening met een serie van 5 opeenvolgende sessies, waarin de maagband geplaatst en gecontroleerd wordt en waarbij je de steun en controle krijgt die nodig is om anders met voeding om te gaan.