Numerologie

Numerologie is afkomstig van een eeuwenoude wetenschap, de Kabbala. Het is de studie van getallen en hun betekenis voor de mens en zijn levensloop.

De numerologische analyse van je geboortedatum geeft vooral inzicht in de gereedschapskist die je gekozen hebt om in dit leven te gebruiken, maar ook in je levenslessen en mogelijke verdere ontwikkeling. Toch is dat alles zeer afhankelijk van jouw houding en keuzes die je wilt maken.

Er bestaan verschillende numerologische systemen; ik werk uitgebreid met de getallen van de geboortedatum. Ik kom niet uit op 1 getal maar leg verschillende fasen van je leven en meerdere invloeden uit. Er zijn hierbij raakvlakken met astrologie.

Het is vaak erg handig om te weten wat je geboortedatum te vertellen heeft. Welke invloeden er zijn in je leven, in het algemeen, maar ook hoe het werkt in jouw geval relaties, in je werk, je wensen en gedachten, hoe zien anderen je en wat is er verborgen. Waar kan je goed gebruik van maken, wat zijn je sterke punten, waar moet je voor oppassen?

Als je geïnteresseerd bent hoe verschillende persoonlijkheden op elkaar inwerken, is het ook mogelijk om twee of meer geboortedata te bekijken. Je eigen datum kan bijvoorbeeld met die van je partner, kinderen of ouders vergeleken worden. Het is erg leerzaam om te zien hoe al die mensen op elkaar inwerken.

Indien gewenst wordt de uitleg opgenomen en in een bestandje gezet zodat je het altijd terug kunt luisteren.