Online sessies

Het kan zijn dat je ergens mee zit, dat je je niet helemaal top voelt, en het ook wil oplossen. Letterlijk oplossen en wegwerken en weer lekker in je vel zitten.

Natuurlijk zijn er allerlei oorzaken waarom je je zo kunt voelen, maar ze zijn niet altijd even duidelijk. En dus kan je ze zelf niet altijd aanpakken.

Een oorzaak is soms heel aanwijsbaar, zoals een bepaalde ingrijpende gebeurtenis bijvoorbeeld, maar soms ook helemaal niet. Veel nare gevoelens bouwen zich langzaam op gedurende vele jaren en dan is het de kunst om te kijken waar de wortel precies zit.

Signalen zoals je eenzaam voelen of regelmatig gedeprimeerd of angstig zijn mag je zonder meer serieus nemen.

 

Als je merkt dat je er wel hulp bij kunt gebruiken of er in ieder geval over wilt praten hoeft dat niet persé bij mij in de praktijk in Hengelo. Er gebeurt tegenwoordig zo veel online dat ook dit een heel goede mogelijkheid is. Daten online, yoga online, sporten online, tai chi online, chatten online, van alles online, dus absoluut ook je sessies online.

Sterker nog: een online sessie werkt vaak veel fijner en effectiever omdat je in je eigen vertrouwde omgeving zit, je eigen stoel en kamer en van daaruit met me kunt praten en ook datgene kunt krijgen wat jij nodig hebt. Je hoeft geen lange reistijd te maken om een goede sessie te krijgen!


Het is simpel; je mailt voor een afspraak, ik stuur je een uitnodiging voor een online sessie en dan gaan we aan de gang.

Tijdens het gesprek bespreek ik met je wat niet er gaande is, wat we kunnen doen en hoe we het kunnen aanpakken. Precies hetzelfde als bij een live sessie hier in de praktijk. Eigenlijk kan alles, lichaamswerk is iets onhandiger, maar zelfs daar kan heel veel mee. Hypnotherapie is een zeer bewezen middel wat bij uitstek fantastisch online kan.

 

Ik werk op deze manier al een tijd met mensen uit het hele land en ook in het buitenland, van Duitsland tot Bonaire aan toe. Aangezien ik 8 jaar in Nieuw Zeeland gewoond, gewerkt en gestudeerd heb is het geven van sessies in het Engels geen probleem.


Kortom: je kunt op deze manier overal sessies doen en bezig zijn met de positieve jij, zolang je een telefoon, laptop, tablet of computer bij de hand hebt die aangesloten is op het internet.

 

Ben je geïnteresseerd? Neem dan de eerste stap op weg naar je fijn voelen en mail me!