Werkwijze

Praktisch

Tijdens de eerste afspraak doen we altijd een intake en leren we elkaar kennen. Ik krijg zo een indruk wat er gaande is en wat voor jou de beste manier van behandelen is. We gaan direct de eerste keer aan de slag.

Bij volgende afspraken nemen we altijd door wat er gebeurd is, wat er veranderd is en spreken we af wat we in die sessie gaan doen.

Over het algemeen zijn een paar behandelingen nodig om je eigen patroon te leren kennen en er mee om te kunnen gaan. Na afloop van deze sessies ben je in staat zelf te herkennen wat er gaande is en kan je beslissen om af en toe voor een update terug te komen.

Overigens kan het zijn dat er bij een hypnose sessie direct al veel verandert.

Bij een sjamanistische sessie wordt ALTIJD van te voren afgesproken dat we dit gaan doen; dit i.v.m. speciale voorbereidingen.

Er wordt gewerkt met kleding aan. Als je gauw last hebt van koude voeten neem dan warme sokken mee.


Afstand en reistijd hoeven geen bezwaar te zijn: bijna alle sessies kunnen online gedaan worden. De resultaten zijn daardoor vaak nog beter, aangezien je werkt in je eigen vertrouwde omgeving. Als je een telefoon, tablet of computer en internet hebt kan er heel erg veel.


Behalve in het Nederlands kunnen sessies in het Engels gedaan worden, aangezien ik jarenlang in Nieuw Zeeland gewoond, gewerkt en gestudeerd heb.


Afzeggen altijd 24 uur van te voren via email of antwoordapparaat, anders wordt de sessie in rekening gebracht.


INHOUDELIJK

Lichaam en geest zijn niet los te zien van elkaar. Emoties en pijn, maar ook fijne herinneringen worden allemaal opgeslagen in je lichaam. Zo is het mogelijk om door middel van de signalen die je lichaam geeft op onderliggende overtuigingen en zogenaamde “core-beliefs" terecht te komen. Vaak zijn deze overtuigingen oud, in het verleden aangeschaft, maar is het de vraag of ze je werkelijk nog helpen of dat ze nu in de weg staan. Lichaam en geest hebben een heel sterk vermogen om zichzelf te herstellen en te genezen naar de staat waarin het allemaal hoort te zijn.


In al mijn werk ga ik er vanuit dat je zelf als enige weet en voelt wat zich afspeelt. De behandelingen voelen vaak als een ontdekkingstocht die je aflegt.

Het lichaamswerk en de gesprekken bestaan nooit uit duwen of masseren in een bepaalde richting, maar ik volg bij datgene wat zich voordoet en ondersteun. Op die manier kunnen we er samen achter komen waar iets niet helemaal lekker loopt en waar dat veranderd kan worden. Als je weet en kunt voelen wat er is en waar het vandaan komt kan je besluiten om het te veranderen. Je lichaam is altijd in staat en bereid om te helpen deze veranderingen te ondersteunen.