hypnose / hypnotherapie

Werkend met NLP en Hypnose zijn diepgaande en snelle veranderingen mogelijk. Ik werk samen met jou aan de 95% van de ijsberg die je niet ziet met als doel de 5% daarboven eindelijk eens helemaal om te schudden. Op die manier krijg je prachtige inzichten die jouw onderbewuste allang weet, maar die je middels het werken met je gewone bewustzijn niet zo makkelijk te pakken kan krijgen.


Dit kan bij voorbeeld via regressie, symbolenreizen, behandeling voor fobieën en nog veel meer. Denk aan hoogtevrees, tandartsangst. angst voor overgeven enz.


Je kunt daar komen waar je het normaal niet hebt kunnen vinden en is dus voor heel veel angsten, trauma’s en problemen een goede inkopper.

Via een hypnotische sessie kunnen trauma's en moeilijke herinneringen op een prachtige manier een plaats krijgen, waardoor je weet dat ze er nog wel zijn, maar het voor jou onmogelijk is om de lading die erachter zit opnieuw te produceren.

Hoe je ook je best doen, het zal je niet meer lukken. Met respect en zachtheid kan je op die manier eindelijk energie vrijkrijgen die al die tijd besteed is aan het omzeilen van die nare gevoelens en herinneringen.


Bereid je er wel op voor dat je als een ander mens hier de deur uit stapt, met veel meer rust, zekerheid en precies dat wat jij nodig hebt om verder te kunnen.