hypnose / hypnotherapie

Werkend met NLP en Hypnose zijn diepgaande en snelle veranderingen mogelijk. Veel therapieen werken met de 0,045% die je je slechts bewust bent. Daarbij laat je dus het allergrootste gedeelte van de ijsberg, die je niet ziet, buiten beschouwing.

Bij hypnose ga je juist uit van de veranderingsmogelijkheden die je supersterke onbewuste heeft en waar je vrij simpel gebruik van kunt maken. Op die manier krijg je prachtige inzichten en totaal nieuwe mogelijkheden.

Dit kan bij voorbeeld via regressie, symbolenreizen, behandeling voor fobieën en nog veel meer. Denk aan hoogtevrees, tandartsangst. angst voor overgeven, nare gevoelens enz.


Heb jij een probleem met je lichaamsgewicht en geen beste verhouding tot eten en voeding; blijf je maar aankomen en afvallen? Dan is misschien een hypnotische maagverkleining iets voor jou. Lees hier meer over hypnotische maagverkleining.


Je kunt daar komen waar je het normaal niet hebt kunnen vinden en dat is dus voor heel veel angsten, trauma’s en problemen een goede inkopper.

Via een hypnotische sessie kunnen trauma's en moeilijke herinneringen op een prachtige manier een plaats krijgen, waardoor je weet dat ze er nog wel zijn, maar het voor jou onmogelijk is om de lading die erachter zit opnieuw te produceren.

Hoe je ook je best doen, het zal je niet meer lukken. Met respect en zachtheid kan je op die manier eindelijk energie vrijkrijgen die al die tijd besteed is aan het omzeilen van die nare gevoelens en herinneringen.


Bereid je er wel op voor dat je als een ander mens hier de deur uit stapt, met veel meer rust, zekerheid en precies dat wat jij nodig hebt om verder te kunnen.

Deze sessies zijn bij uitstek geschikt om ook online te doen, met fantastische resultaten, omdat je het doet vanuit je eigen vertrouwde omgeving!