Facebook LinkedInEen korte introductie van methodieken die gebruikt kunnen worden

Hakomi gesprekstherapie

Is een zogenaamde somatische methode: d.w.z. dat er niet alleen gepraat wordt, maar dat het lichaam gezien wordt als een bron van informatie die herinneringen, opvattingen weergeeft en opslaat. Je lichaam geeft ook toegang tot deze opvattingen. Lees meer over Hakomi.

Cranio sacraal therapie

Is een heel zachte manier van werken en is erop gericht rust en ruimte in het lichaam te brengen. Heel anders dan bij fysiotherapie of massage wordt er niet geduwd en getrokken aan je lichaam, maar ik volg wat je lichaam zelf aangeeft en wil laten gebeuren. De behandeling zal in elk geval de beweeglijkheid bevorderen; spanningen en blokkades opheffen. Lees meer over Cranio Sacraal therapie.

Healing Touch

Is een energetische behandeling die ik soms in combinatie met cranio sacraal gebruik. De energie in je lichaam wordt weer in balans gebracht en je energie kan weer vrij stromen zodat je vele malen beter in je vel zit. Lees meer over Healing Touch.

Numerologie

Is een fijne en heldere manier om duidelijkheid te krijgen over patronen, zwakke en sterke punten in jouw karakter en dat van degenen die je lief zijn. Aan de hand van je geboortedatum wordt een verkorte horoscoop van jezelf uitgelegd. Lees meer over numerologie.

Traumawerk

Kan nodig zijn in situaties waar nare en onverwerkte herinneringen een rol blijven spelen in je leven. Via EMDR (oogbewegingen) worde n de herinneringen verwerkt en verzacht waardoor je er mee om kunt gaan. Lees meer over traumawerk.

Voice Dialogue

Biedt de mogelijkheid verschillende kanten van jezelf te belichten en ermee te praten. Je kijkt er zelf naar en door te begrijpen kan je je rollen anders in gaan zetten. Lees meer over voice dialogue.